Svjatoslav Birjulin
Svjatoslav Birjulin je menadžer sa više od 25 godina iskustva u upravljanju kompanijama. Svjatoslav je prošao sve faze - nekim kompanijama je upravljao tokom teških kriza, da bi posle sa njima dostigao velike uspehe. Od 2016. Svjatoslav živi u Sloveniji i vodi sopstveni biznis – on uči menadžere iz kompanija iz raznih zemalja kako da strateški upravljaju i pomaže im u izradi strategija. Svjatoslav je objavio već tri knjige na srpskom jeziku – više o tome možete saznati ovde.

Ako želite da Svjatoslav svoje iskustvo podeli i sa vama, listajte dalje!

Svjatoslav Birjulin vam može ponuditi sledeće vrste usluga:
  • Foresight-igra
    Zavirite u budući razvoj svog sektora. Kreirajte svoju budućnost. Održite foresight-igru, igru predviđanja. Saznajte više
  • Sesija strateškog planiranja
    Tražite odgovore na važna strateška pitanja? Strateška sesija pod rukovodstvom Svjatoslava vam može u tome pomoći. Saznajte više
Šta vi dobijate?

Novu poslovnu strategiju
U savremenom svetu ni jedno preduzeće ne može sebi da priušti poslovanje bez dugoročne i istovremeno fleksibilne strategije. Naš zadatak je da vam brzo i efikasno pomognemo u izradi strategije bez komplikovanih tabela i beskonačnih sastanaka!

Novi kvalitet upravljanja
Kompaniju pre svega čine ljudi, čije su upravljačke kompetencije temelj njenog uspeha. Povećajte nivo kvalifikacije vaših top menadžera oslanjajući se na iskustvo osobe koja je rukovodila zaposlenima više od 25 godina!
Besplatno pristupite knjigama Svjatoslava Birjulina na linku.
Kontaktirajte nas
Ostavite svoje kontakte i napišite šta vas zanima, mi ćemo vas u najskorijem roku kontaktirati